poo_bg1

ʻO ka peptide mea kanu kahi hui o nā polypeptides i loaʻa e ka enzymatic hydrolysis o nā protein mea kanu

ʻO ka peptide mea kanu kahi hui o nā polypeptides i loaʻa e ka enzymatic hydrolysis o nā protein mea kanu, a ka mea nui i haku ʻia me nā peptides molekala liʻiliʻi i haku ʻia he 2 a hiki i ka 6 amino acids, a loaʻa pū kekahi hapa liʻiliʻi o nā peptides macromolecular, nā amino amino manuahi, nā sugars a me nā paʻakai inorganic.ʻO nā mea hoʻohui, ka nui molekala ma lalo o 800 Daltons.

ʻO ka nui o ka protein ma kahi o 85%, a ʻo kona ʻano amino acid e like me ka mea kanu.He maikaʻi ke koena o nā waikawa amino koʻikoʻi a waiwai nui ka ʻike.

Loaʻa i nā peptides kanu ke kiʻekiʻe o ka digestion a me ka absorption rate, hāʻawi i ka ikehu wikiwiki, hoʻohaʻahaʻa i ka cholesterol, hoʻohaʻahaʻa i ke koko a hoʻoikaika i ka metabolism momona.Loaʻa iā lākou nā waiwai kaʻina hana maikaʻi e like me ka denaturation protein ʻole, ka wai ʻole i ka ua, ka wela ʻole o ka coagulation, ka wai solubility, a me ka wai maikaʻi.He meaʻai olakino maikaʻi loa ia.

ʻO ka maikaʻi o nā peptides mea kanu i hoʻohālikelike ʻia me nā peptides holoholona ʻo ia ka cholesterol manuahi a ʻaneʻane ʻaʻohe momona momona.

Ke kūkulu ʻana i nā ʻiʻo ʻiʻo: Ua hōʻike ʻia nā hoʻokolohua ʻoi aku ka maikaʻi o ka hapa nui o nā peptides mea kanu i ka hoʻoulu ʻana i ka ʻiʻo e like me nā protein whey a ʻaʻole i loko o ka cholesterol.

Kōkua i ka mālama ʻana i ke kaumaha: hiki i nā peptides mea kanu ke hoʻonui i ka satiety, kaupalena i ka lawe ʻana i ka calorie, a laila e hōʻemi ana i ka momona o ka ʻōpū a me ka mālama ʻana i ke kaumaha o ke kino.

E ho'ēmi i ka maʻi o nā maʻi maʻi: nā maʻi maʻi e like me ka momona, ka maʻi diabetes, ka maʻi cardiovascular, a me nā mea'ē aʻe, pili pinepine i ka lawe lōʻihi o ka protein holoholona, ​​akā,ʻaʻole i loaʻa i ka laweʻana i nā peptides mea kanu.

ʻO nā peptides kanu ka waiwai i 8 mau ʻano amino acids pono: kaulana, ʻaʻole i loaʻa i nā peptides holoholona tryptophan, hiki i nā peptides mea kanu ke hoʻoponopono maikaʻi i kēia hemahema.

'Ōlelo Aʻo: ʻO nā ʻakika amino koʻikoʻi 8 e pono ai ke kino o ke kanaka penei

①Lysine: hoʻoikaika i ka ulu ʻana o ka lolo, he ʻāpana o ka ate a me ka gallbladder, hiki ke hoʻoikaika i ka metabolism momona, hoʻoponopono i ka ʻili pineal, umauma, corpus luteum a me ovary,

②Tryptophane: hoʻoikaika i ka hana ʻana i ka wai ʻōpū a me ka wai pancreatic;hoʻohaʻahaʻa cell

③Phenylalanine: pili i ka hoʻopau ʻana i ka pau ʻana o ka hana o ka puʻupaʻa;

④Methionine (ʻike ʻia ʻo methionine);komo i loko o ka haku mele 'ana o ka hemoglobin, kiko a me ka serum, a paipai i ka hana o ka spleen, pancreas a me ka lymph

⑤Threonine: loaʻa ka hana o ka hoʻololi ʻana i kekahi mau amino acids i ke kaulike;

⑥Isoleucine: pili i ka hoʻoponopono a me ka metabolism o ka thymus, spleen a me ka subarachnoid;ʻO ka luna o ka glandular subordinate e hana i ka thyroid gland a me nā gonads;

⑦Leucine: ka hana kaulike isoleucine;

⑧Valine: hana ma ka corpus luteum, ka umauma a me ka ovary


Ka manawa hoʻouna: Jun-09-2022

E hoʻouna i kāu leka iā mākou:

E kākau i kāu leka ma aneʻi a hoʻouna mai iā mākou